Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Hulp voor Helden

Koninklijke PIT Pro Rege lanceert nieuw programma en nieuwe website
“De naam Hulp voor Helden staat symbool voor onze missie”


De stichting Koninklijke PIT Pro Rege (stichting KPPR) zet zich al ruim 140 jaar in voor mensen die militair of veteraan zijn. Recent lanceerde de stichting een nieuw programma.

Killed in Action, Mark Schouwink

Onlangs verscheen bij Kaft Media het boek "Killed in Action, Mark Schouwink" waarin de ouders van Mark beschrijven wat er gebeurt als je te horen krijgt dat je zoon is gesneuveld in Afghanistan.  Het is een aangrijpend verslag van de gebeurtenissen rond en na die 18e april 2008, opgetekend door Gerard en Gisela Schouwink, ouders van Mark. Mark kwam om het leven door een aanslag met een bermbom. Hierbij kwam ook Dennis van Uhm om het leven en raakten Toninho Norden en Roger Hack voor hun leven getekend. Het boek is een hommage aan Mark, aan Defensie maar het is ook een met liefde geschreven boek over verlies, verwerking, respect en vriendschap.

stropdassen te koop

de firma F.G. van den Heuvel heeft nog een aantal officiersdassen te koop van onze regimenten. U kunt contact  opnemen met de firma als u zo'n das wilt kopen. Ze kosten € 49,50 per stuk.

MLM magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!