Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Ger Achterhof Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Het is al weer even geleden, maar op 9 januari 2019 is Ger Achterhof door Minister Ank Bijleveld onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Velen van ons kennen Ger als langjarig voorzitter van het Landelijk Reünie Contact van de AAT-compagniënen in de Oost uit de tijd van de 2e Wereldoorlog en de periode tot aan de onafhankelijkheid van Indonesië. Hij was in die hoedanigheid veelvuldig te gast bij algemene vergaderingen van de VAATO en VOLD en ook elk jaar trouw op de dodenherdenking van de regimenten. Ger kreeg de onderscheiding voor de vele jaren vrijwillerswerk voor diezelfde LRC (Landelijk Reünie Contact later Logistiek Reünie Contact, nu opgegaan in de VVRB&T).

Symposium 2018

Op 16 oktober 2018 zal wederom een symposium worden georganiseerd. Het symposium wordt gehouden op de Generaal-majoor Koot Kazerne in Stroe (gebouw "de Witte Bergen"). De ontvangst zal plaatsvinden vanaf 08:00. Er is een lunch van 12:00 tot 13:00. Na afloop is er een netwerk-borrel. Het programma bestaat uit een aantal voordrachten over actuele logistieke onderwerpen, een aantal workshops en er is een mini-expositie van bedrijven. Uitnodigingen zijn inmiddels verzonden. Actief dienende militairen krijgen die op hun Defensie-emailadres en worden verzocht zich aan te melden conform instructies in het mailbericht. Nadere informatie in deze brochure. Hebt u geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met info@vold.nl Er kunnen 500 deelnemers worden ondergebracht, vol-is-vol. Inschrijving sluit 5 oktober 2018.

Militaire pensioenen

Militaire pensioenen houden de gemoederen bezig. We hebben van schrijvers 2 artikelen ontvangen waarbij het tweede artikel een reactie was op het eerste. Voor de geïnteresseerde lezer treft u hier een document aan waarin beide artikelen zijn samengepakt. De reactie op het eerste artikel is niet volledig in MLM geplaatst maar wel in dit document. Voor niet-leden mogelijk ook interessante literatuur. Militaire_pensioenen_MLM_2018.pdf

MLM magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!